Προφίλ

[rev_slider alias=”slider1″]

Η επιχείρηση Παντελής Δ. Δημητρακόπουλος – Δημήτρης Γ. Μιτσός ΟΕ με τον διακριτικό τίτλο «ΕΠΙΛΥΣΗ ΟΕ» ειδικεύεται στην παροχή υψηλής ποιότητας Λογιστικών – Φορολογικών υπηρεσιών και υπηρεσιών συμβουλευτικής και management. Στόχος μας είναι μέσα από ένα ολοκληρωμένο και εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών και με δεδομένη την συνεχή ενημέρωση και την όρεξη για δουλειά, να παρέχουμε στον ιδιώτη, στον ελεύθερο επαγγελματία, στον επιχειρηματία κάθε είδους υπηρεσία που σχετίζεται με κάποια επιχειρηματική του δραστηριότητα.

Η στρατηγική μας είναι προσανατολισμένη στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών, με στόχο ο επιχειρηματίας, κύρια της Μικρομεσαίας επιχείρησης, να αποκτήσει ένα καλά οργανωμένο λογιστήριο και ορθολογικό και επαγγελματικό μάνατζμεντ, για ολόκληρη την επιχείρησή του. Προοπτική και βασικό μέλημά μας αποτελεί τόσο η κάλυψη όλου του φάσματος των λογιστικών – φορολογικών υποθέσεων μιας επιχείρησης, όσο και ο σχεδιασμός της γενικότερης πορείας της, μέσα από επαγγελματικά σχεδιασμένα business plans, τη σύνταξη μελετών για χρηματοδοτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την δημιουργία εξειδικευμένων εφαρμογών λογισμικού μικρής έκτασης κλπ.

Το γραφείο μας ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2003 και έως σήμερα παρουσιάζει σημαντική ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του, βασισμένο πάντα στην παροχή ποιοτικών και προσωποποιημένων υπηρεσιών.

Τα στελέχη της εταιρίας μας είναι απολύτως εξειδικεύμενα στον τομέα τους, όλοι πτυχιούχοι Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων. Τα ιδιόκτητα γραφεία μας βρίσκονται στην διεύθυνση Καλαμπόκα 67 στην πόλη της Χίου σε ένα φιλικό, άνετο και σύγχρονο περιβάλλον.